2007年4月3日 星期二

Gmail 也有一個愚人節玩笑

Gmail 也有一個愚人節玩笑,只是那天沒發現,因為都被馬通無線網路給搞混了。


Gmail Paper 可以讓 Google 為你的郵件 Print ,而且還宅配到家,一切都免費。
如果這是真的,還挺不錯的。

底下還提到會不會污染環境,Google 保證用的都是再生紙,不會造成污染,酷!
But what about the environment?
Not a problem. Gmail Paper is made out of 96% post-consumer organic soybean sputum, and thus, actually helps the environment. For every Gmail Paper we produce, the environment gets incrementally healthier.

沒有留言 :

張貼留言